O nama

Mi smo zagrebačko odvjetničko društvo s preko dvadeset godina staža. Imamo znanje, iskustvo i zrelost, a istovremeno se stalno pomlađujemo. Naš je profesionalni djelokrug prilagođen našim specijalnostima i afinitetima. Vjerujemo da čovjek najbolje radi ono što voli i ono što ga zanima. U našem su fokusu zato pravo tržišnog natjecanja i pravo državnih potpora s jedne strane, te trgovačko pravo i pravo društava s druge strane pri čemu smo u pružanju usluga našim klijentima ispekli zanat i u području sportskog prava, radnog prava, prava intelektualnog vlasništva, te općeg građanskog i upravnog prava.

Građansko pravo

Iskreno rečeno, dugo si vremena nismo mogli priuštiti luksuz da se koncentriramo samo na nekoliko određenih pravnih područja, već smo neprestano morali učiti i u hodu se prilagođavati potrebama naših klijenata, pokrivajući tako čitav niz pravnih područja. Danas smo zahvalni na tom iskustvu jer nam upravo ono daje širinu i zdravu perspektivu u konkretnoj primjeni pravnih propisa na pojedine specifične pravne situacije, a njegujemo i dalje sposobnost prihvaćanja novih pravnih tema i područja. Učimo i dalje, svaki dan.Obuhvaća slijedeća područja rada:

- ugovori o prijenosu vlasništva na nekretninama
- zastupanje u postupcima upisa vlasništva i drugih prava u zemljišne knjige
- ugovori o najmu i zakupu
- ugovori o pravu građenja, pregovaranje i savjetovanje vezano uz projekte gradnje i ugovore o građenju s međunarodnim elementom (FIDIC)
- medijsko pravo
- zastupanje u postupcima pred sudovima i drugim nadležnim tijelima