O nama

Mi smo zagrebačko odvjetničko društvo s preko dvadeset godina staža. Imamo znanje, iskustvo i zrelost, a istovremeno se stalno pomlađujemo. Naš je profesionalni djelokrug prilagođen našim specijalnostima i afinitetima. Vjerujemo da čovjek najbolje radi ono što voli i ono što ga zanima. U našem su fokusu zato pravo tržišnog natjecanja i pravo državnih potpora s jedne strane, te trgovačko pravo i pravo društava s druge strane pri čemu smo u pružanju usluga našim klijentima ispekli zanat i u području sportskog prava, radnog prava, prava intelektualnog vlasništva, te općeg građanskog i upravnog prava.

O nama 

Marijana je osnivač i motor društva te je međunarodno priznata stručnjakinja u području prava tržišnog natjecanja i državnih potpora, kako u praktičnom, tako i u akademskom smislu.

Erik je vježbenik izuzetnog potencijala koji s lakoćom obavlja sve zadatke i piše pravna mišljenja koja bi bila izazovna i mnogo zrelijim kolegama odvjetnicima. Njegova mirna lojalnost neprocjenjiva je i klijentima i nama kao timu.

Đurđica je u naš ured donijela dašak multinacionalne korporativne kulture te s osmijehom brine doslovno o svemu, i to na više jezika. Ujedno je i sudski tumač.

Ante nam je kao topli vjetar s juga, donio temperament i strast u dijelove prava kojima se bavi. Ide mu odlično!

Nedavno nam se pridružio i Baldo kojeg poznajemo još iz doba kada je kod nas obavljao studentsku praksu. Od tada smo ga priželjkivali. On je briljantan mladi pravnik od kojega puno očekujemo.

Najbolji smo kao tim. Vjerujemo u sinergiju, zajedništvo, solidarnost i ljubaznost.

Moderni u pristupu klijentu trudimo se ići u srž problema. Visoko vrednujemo znanje. Poštujemo rad, kolege i tuđe mišljenje. Volimo svoj posao.